Топ-5 продуктів, які знижують рівень стресу і додають сил

Фахівці в області харчування рекомендують звернути увагу саме на зелені банани, так як в них міститься велика кількість клітковини.

Людина може впливати на свій емоційний стан, крім того, свідомо його балансувати за допомогою продуктів харчування. Фахівці заявляють, що додавання в раціон всього одного елемента може значно поліпшити стан організму. І цей елемент — клітковина, пише Країна Здоров’я.

Щоб відчувати себе бадьоро, потрібно регулярно вживати такі продукти:

Насіння льону. В одній ложці насіння міститься 3 грами клітковини і 2 грами білка. Плюс жирні амінокислоти, які є профілактикою серцево-судинних захворювань.

Авокадо. Один такий фрукт містить 25 відсотків розчинної і 75 відсотків нерозчинної клітковини. Крім того, це відмінне джерело калію, який необхідний для здоров’я серця.

Квашена капуста. Це відмінне джерело білка і пробіотиків.

Зелені банани. Фахівці в області харчування рекомендують звернути увагу саме на зелені банани, так як в них міститься велика кількість клітковини та харчових волокон.

Брокколі. Це один з найбільш корисних овочів. У такій капусті міститься багато клітковини і елементів, корисних для кишечника.

Крім того, в список продуктів, багатих на клітковину, потрапили чорниця, цибуля, часник, картопля, спаржа та артишок.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*