Інноваційні камери підкорюють ринок

Sony RX100

Інноваційні камери продовжують підкорювати ринок. Компанія Nikon представила широкоформатні беззеркальні фотоапарати Nikon Z7 і Nikon Z6 з новою системою кріплення об’єктів. Помимо фотоаппаратів у Z-series включені три об’єкти та адаптер для нової широкої байонет діаметром 55 мм, що дозволяє використовувати оптику F-серии. До речі, якщо Вам хочеться придбати саме таку, або схожу камеру, походіть ось тут і будете приємно вражені вибором техніки на будь-який смак.

Nikon Z7 це флагман нової серії. Камера оздоблена новим датчиком формату FX з 45,7-мегапіксельним дозволом. Она здатна знімати на швидкості 9 кадрів в секунду і підтримувати відео в форматі 4К. Так само в Z7 представлені інноваційна система автофокусування, що охоплює 90% площі видоискателя, і система оптичного придушення вібрацій по п’яти осям. Без оптики камера весит 675 грам.

В свою чергу Z6 більш простою моделлю. У нее 24,5-мегапіксельна роздільна здатність і швидкість 12 кадрів в секунду. Z6 підтримує спрощену систему автофокусировки. Обидві камери обладнані 3,2-дюймовим висувним сенсорним екраном.

Камера Nikon Z7 поступне в продаж наприкінці вересня і буде коштувати близько 3,4 тисячі доларів. Z6 вийде на ринок ще на два місяці наприкінці листопада. Його вартість становитиме близько 2 тисяч доларів. Ціна на нові об’єкти буде варіюватися від 600 до 1000.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*