План таємних пологів Меган Маркл розробив Скотленд-Ярд: всі відомі подробиці

37-річна Меган Маркл і 34-річний принц Гаррі, бажаючи зберегти в таємниці всі подробиці народження свого первістка, звернулися за допомогою в Скотланд-Ярд. Як повідомляє elpais.com, саме лондонська поліція допомогла таємно доправити породіллю в приватну клініку і зробити це так, що про пологи стало відомо лише через кілька годин після їхнього завершення.

Як пише dailymail.co.uk, дитина герцогів Сассекських з’явилася на світ о 5.26 ранку за місцевим часом, в той час як про її народження повідомили публіці лише ввечері, коли пара разом з новонародженим малюком вже приїхала з лікарні в їхній власний будинок — котедж Фрогмор, біля Віндзорського замку.

 

Імовірно, Меган народила в приватній клініці The Portland Hospital, а процедура обійшлася королівської сім’ї мінімум у 8 тисяч фунтів стерлінгів (близько 270 тисяч гривень) — такий мінімальний пакет послуг в цьому медичному закладі.

Меган відмовилася від традиційного позування для фотографів з немовлям на руках, як раніше робила дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. І поки не відомо, коли герцогиня здійснить перший вихід у світ після поповнення в родині.

У той же час відомо, що принц Гаррі, який уже встиг дати перше інтерв’ю після появи спадкоємця, 9 травня вирушить в Нідерланди, щоб взяти участь у церемонії відкриття Invictus Games. Місцеві ЗМІ очікують, що до цього моменту буде названо ім’я новонародженого малюка.

iod.media

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*