Acer представляє нову лінійку надшироких моніторів зі співвідношенням сторін 32:9

Сьогодні компанія Acer представила лінійку надшироких дисплеїв, які втілюють у собі технології, що дали змогу створити ефект повного занурення у світ гри. Кривизна екрану Nitro EI491CR P становить 1800R, тому всі його ділянки рівновіддалені від користувача. Таким чином гравець охоплює поглядом більшу площу під ширшим кутом, повністю розкриваючи можливості периферійного зору. Технологія захисту від мерехтіння і зменшення випромінювання синього світла BlueLightShield допомагає знизити навантаження на очі під час тривалої роботи, а функція PBP (Picture by Picture) дає змогу «розділити» екран навпіл і забезпечити паралельну трансляцію зображення з двох різних пристроїв-джерел у лівій і правій зонах. За допомогою функції розділення екрана, яку має утиліта Acer Display Widget, і відповідної клавіші швидкого доступу користувач може розділити дисплей на декілька зон або вікон. Це дає змогу легко виконувати паралельно декілька завдань.

Завдяки технології Radeon FreeSync 2 дисплей відтворює зображення без розривів і затримок, а також із кращими характеристиками яскравості та контрастності, яких вдалося досягти завдяки дотриманню високих вимог до матриці: збільшенню динамічного діапазону частот оновлення, мінімізації часу затримки та двократному розширенню колірної гами sRGB.

Удосконалені параметри забезпечують користувачу враження під час гри і перегляду фільмів або іншого вмісту у форматі HDR. Монітори Nitro EI491CR P сертифіковано за стандартом VESA DisplayHDR 400. Якщо сцена яскрава, вони адаптуються до неї, зберігаючи рівень деталізації. Якщо ж зображення темне, вони відтворюють насиченіший чорний колір – у такому разі деталі, що зазвичай губляться на затінених зонах, залишаються чіткими, а яскравість сцени загалом зростає.

Роздільна здатність DFHD 3840 x 1080, якою вирізняються дисплеї Nitro EI491CR P, дає гравцям змогу поринути в ідеальний барвистий світ і насолодитися неймовірно реалістичними та видовищними іграми й фільмами. Висока частота оновлення, що становить 144 Гц, сприяє збільшенню кількості кадрів на секунду та скорочує час, який потрібен для їх візуалізації. Таким чином динамічне двовимірне зображення відтворюється максимально плавно. Лінійку Nitro EI1 створено для того, щоб дарувати неймовірні відчуття та враження. Цьому сприяють наявність підсвічування та пульту дистанційного керування, що дає змогу налаштовувати роботу всіх функцій. Пульт також має клавішу швидкого доступу для ввімкнення та вимкнення ігрового режиму або режиму HDR.

Монітори лінійки Nitro EI1 надійдуть до продажу в Україні в червні 2019 р. Початкова ціна становитиме 19 990 грн.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*