Офіційна заява Huawei щодо призупинення співпраці з Google

Нагадємо, що сьогодні було поширено повідомлення Reuters про призупинення співпраці Google з Huawei після заяви Дональда Трампа про внесення компанії у чорний список.

Нижче ви можете ознайомитись із офіційною позицією компанії Huawei. «Ми отримали і продовжуємо отримувати багато запитань від медіа та партнерів по всьому світу і готуємо розширену відповідь.»

Заява Huawei
Huawei зробила значний внесок у розвиток ОС Android. Як один з ключових глобальних партнерів Android, ми тісно співпрацювали з відкритою платформою для розробки екосистеми, яка є необхідною як для користувачів, так і для розвитку галузі в цілому. Huawei продовжуватиме надавати оновлення безпеки та післяпродажне обслуговування всім смартфонам та планшетам Huawei і Honor, що були продані або є в наявності на складах по всьому світу.

Також ми хотіли би поділитися з вами заявами Google та Android.

Заява Google
Ми виконуємо дане розпорядження та аналізуємо можливі наслідки. Наші сервіси – Google Play та пакет сервісів із забезпечення безпеки Google Play Protect – і надалі функціонуватимуть на існуючих пристроях Huawei.

Заява Android
Запевняємо вас, що ми дотримуємося всіх вимог уряду США. Такі сервіси, як Google Play та система безпеки Google Play Protect, продовжуватимуть працювати на наявних пристроях компанії Huawei.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*