Що потрібно зробити до 9 ранку, щоб відчувати себе чудово весь день

Фахівці зі здоров’я і краси популярного світового бренду Elle розповіли, як дівчатам встати вранці з ліжка і придбати заряд енергії на весь день. Поради включають як деякі фізичні вправи, так і те, чим з ранку корисно було б підкріпитися.

1. Прокидання. Докладання Sleep Control або Sleep Time розбудять вас з урахуванням ритму вашого серця, дихання та фаз сну. Для пробудження буде вибрано максимально комфортно в межах 30 хвилин від встановленого часу.

2. Потягування. Ідеально розім’яти суглоби та зв’язки можна, потягнувшись і не встаючи відразу з ліжка.

3. Стійка в планці. Дві-три хвилини цієї вправи активує всі групи м’язів і прискорить кровообіг.

4. Чищення зубів і язика. Ця процедура очистить організм від токсинів, від яких організм намагався позбутися вночі. На думку фахівців, цим краще зайнятися до сніданку.

5 Стакан води. Крапелька лимонного соку в склянці води й ваш кислотно-лужний баланс буде в нормі. Важливо пити воду поступово і тоді ваше травлення запуститься також.

6. Масаж сухою щіткою. Енергійні рухи сухою щіткою від п’ят до голови розігріють ваші м’язи перед початком дня.

7. Контрастний душ. Гель на основі імбиру і цитрусових підійдуть прекрасно для цієї процедури.

8. Гімнастика для обличчя. Ретельно вимовляйте всі голосні алфавіту. Можна уявити себе іноземкою, що вивчає мову. Важливо витратити на цю вправу не менше 10 хвилин.

9. Фреш. Гарбуз, морква або броколі ідеально підходять для ранку. На смак можна додати кисле яблуко та апельсин. Можливий імбир.

Новини.LIVE.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*