Переваги афілейту: від А до Я

Париматч ставки на спорт

Уміння працювати з трафіком в Інтернеті – це відмінний навик, який дасть можливість добре заробляти. Відмінним варіантом для такої роботи буде партнерська програма. Це найпопулярніша і ефективна партнерка в сфері спортивних ставок від топового гравця ринку за посиланням достоинста RevShare в гемблинг партнерке. Головною перевагою для партнера є те, що немає ризику втратити власні гроші, так як він ніяк не пов’язаний зі ставками. Основне завдання вебмастера-залучати нових гравців, мотивувати їх реєструватися на сайтi.

Для того щоб приєднатися до партнерської програми, потрібно пройти реєстрацію. В процесі вказуються особисті та контактні дані, а також відзначаються джерела трафіку, які будуть використані в роботі. Важливо не порушувати вимоги в цьому питанні, так як заборонені джерела не дозволять почати співпрацю.

На перших етапах спільної роботи хтось готовий виплачувати 15% від коштів, які будуть програні на спортивних ставках і в казино. Але чим активніше і ефективніше вебмайстер працює, тим вище і партнерські відрахування. Максимальний розмір комісії-40%. Великою перевагою є те, що залучені Беттери закріплюються за партнером назавжди. Тобто, скільки гравець буде робити ставки, стільки партнеру будуть нараховуватися відсотки.

Особливості реєстрації в партнерці

Головна умова реєстрації в партнерке від 1xBet-це повноліття вебмайстра. Тільки після досягнення вісімнадцятирічного віку можна почати співпрацю. Сама реєстрація досить проста і складається з заповнення анкети, де вказуємо:

прізвище та ім’я;
країна;
пароль і логін;
номер телефону;
електронна пошта;
способи виведення заробітку.

Як вже говорилося вище, потрібно вказати джерела трафіку. Работодавець не дає практично ніяких заборон, але все ж вони є, наприклад, заборонено використовувати спам-розсилку. Якщо на момент реєстрації у вас ще немає готового джерела трафіку, то можна просто вказати його тематику. Після заповнення всіх даних, анкета буде відправлена на розгляд. Якщо ніяких порушень немає, то протягом двох діб на електронну пошту прийде посилання для авторизації в особистому кабінеті. Зареєструвавшись, вебмайстер отримає все необхідне для успішної роботи: рекламні матеріали, персональні посилання і промокоди, допомога менеджера і так далі.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*