Вікторія Ярмощук увійшла до команди Володимира Бородянського

Стратегією розвитку галузі кіно в Україні відтепер опікуватиметься Вікторія Ярмощук – радниця Міністра культури України, виконавча директорка Української Кіноасоціації та директорка української медіаконсалтингової компанії Media Resources Management. Вікторія долучилася до команди радника президента із гуманітарних питань Володимира Бородянського і координуватиме роботу експертів індустрії кінематографу, визначатиме пріоритетні шляхи та перспективи для подальшого розвитку галузі.

Зазначимо, що розробка нової гуманітарної стратегії держави є одним із найважливіших завдань, якими опікується Володимир Бородянський. Стратегія має на меті докорінно змінити гуманітарну галузь України, створити необхідні умови для розвитку культури на усіх рівнях та підвищити конкурентоспроможність українського культурного продукту у світі. Буде створено підґрунтя для змін та появи нового законодавства, а також трансформації інфраструктури. Розробкою програми дій щодо втілення стратегії займатимуться провідні експерти, які будуть відповідати за конкретні напрямки, серед яких: музеї, заповідники, театри, музика, консерваторії, філармонії, кіно, релігія, бібліотеки, книги, медіа (ЗМІ, ТБ, преса, радіо), соціальні медіа та інтернет видання, інформаційна безпека, спорт, туризм та благодійність.

З пропозиціями щодо розвитку кіногалузі в Україні усі бажаючі можуть звертатись до Вікторії на електронну адресу victoria(at)mrm.ua .

Источник: broadcast.net.ua

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*