У Росії лікар-анестезіолог прийшов на роботу з карабіном і влаштував стрілянину

Вранці у вівторок, 28 грудня, у районній лікарні в російському місті Світлограді (Ставропольський край) лікар-анестезіолог приніс на роботу карабін «Сайга» та влаштував стрілянину у коридорі, де в той час перебували пацієнти, які прийшли робити щеплення від COVID-19.

Про це повідомило ТСН з посиланням на в Telegram-каналі РЕН-ТВ.

Як розповіли очевидці, чоловік зі зброєю, схожою на автомат, забіг у коридор лікарні, пересмикнув затвор і став ламати двері в один із зачинених кабінетів. Водночас він здійснив кілька пострілів — у стіни та стелю.

Як з’ясувалося пізніше, це був 36-річний працівник цього медзакладу Андрій Мірошниченко. Він прийшов зі зброєю, щоб з’ясувати стосунки зі своєю дружиною, яка працює в тій же районній лікарні медсестрою. Підозрюючи її у службовому романі з одним із лікарів, він виламував двері до її кабінету та кілька разів вистрелив із карабіна “Сайга”. 

Співробітники позавідомчої охорони після спрацювання тривожної кнопки в лікарні прибули на місце події та затримали хулігана. За попередньою інформацією, чоловік був п’яний. Ніхто зі співробітників лікарні та пацієнтів не постраждав.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*