Автопробігом відзначили в Нерубайській ОТГ Одещини День державності України

На підтримку ЗСУ та з нагоди першого в історіі України Дня Української Державності в минули вихідни сталася значна подія. У Нерубайській сілький територіальній громаді пройшов великий автопробіг.

— 155 днів поспіль ми, українці, захищаємо більш ніж тисячолітню історію нашої державності та доводимо, що ми єдиний і незламний народ! Саме в цей день, ми, Нерубайська сільська територіальна громада, хочемо провести патріотичний автопробіг на підтримку ЗСУ та заради єднання у прагненні до свободи та самостійності, — Нерубайській сільский голова Олег Мішаглі.

Захід пройшов у Нерубайському, селищі Усатове, Великій Балці, Холодній Балці, садових товариствах «Наті» та об’єднав усіх мешканців цієї громади. Вони з натхненням зустрічали учасників заходу.

Саме це — єдність, взаємна підтримка — є визначальною цінністю українців, що давало наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності й тим паче зараз — під час війни!

— Ми вдячні усім воїнам, які зараз боронять терени нашої країни. Які, не шкодуючи свого здоров’?я, в окопах, ціною властного життя, виборюють те, щоб ми з вами зараз могли мирно зібратись. Віримо в перемогу. Віримо: Україна буде незалежною, суверенною, розвинутою державою, — наголосив на завершення пробігу Олег Мішаглі.

«Україна є, була і буде! Зі святом!», — відзначили організатори заходу та учасники автопробігу.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*