Депутат Олександр Пікулик влаштував стрілянину в ірпінському ресторані: блогер оприлюднила відео

Інцидент за участі депутата місцевої ради Олександа Пікулика зафіксували камери відеоспостереження в ірпінському ресторані Sapori Veri. За словами Світлани Кушнір, яка оприлюднила відео, саме у цьому закладі на початку минулої зими депутат напідпитку хизувався нагородною зброєю, а потім ледь не влучив в жінку. Та, не зважаючи на сліди від куль та свідчення очевидців, він так і не поніс за це відповідальності.

відеоПікулик влаштував стрілянину в ірпінському ресторані: відео

Блогерка зазначає, що раніше Пікулик також потрапляв в поле зору правоохоронців. Восени 2020 поліція зупинила чорний Range Rover, за кермом якого був Пікулик в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не лише чинив спротив правоохоронцям, а й погрожував нагородною зброєю. Аби вгамувати депутата, на місце події виїхало відразу три екіпажі поліції. Однак надалі Пікулику вдалося уникнути відповідальності.

Наразі мешканці Ірпеня звинувачують Пікулика у свавіллі, що відбувається навколо ЖК «Центральний Преміум». Зокрема, за словами власників квартир цього комплексу, вони вже кілька місяців не можуть отримати ключі від помешкань, а забудовник лише вимагає з них гроші. Ще улітку він зібрав з людей по 30$ за кв.м ніби то на відновлення квартир, що були пошкодженні на початку війни.

Втім «відбудову» Пікулик почав з комерційної нерухомості, заборонивши власникам самостійно проводити ремонтні роботи. Менеджмент компанії йти на контакт відмовляється, а охоронці просто не пускають людей до будинку, не зважаючи на будь-які аргументи чи документи.

Місцева влада ситуацію ігнорує. А сам Пікулик є одним з її представників. У 2020 році на місцевих виборах він став депутатом Ірпінської міської ради від партії «Батьківщина» та очолив комісію земельних відносин, лісових та природоохоронних питань.

У ЗМІ його прізвище фігурує відразу у кількох скандалах. Зокрема його звинувачують у численних випадках незаконного будівництва, привласненні земельних ділянок в Ірпені та лобіюванні інтересів різних забудовників в місцевій раді.

Один з останніх скандалів, за участю Пікулика пов’язаний з встановленням меморіальної стели на в’їзді до Ірпеня. Забудовник, за сумісництвом депутат, виступив проти заміни реклами ЖК «Центральний» на стелу «Ірпінь місто-герой», чим викликав обурення мешканців міста.

Подпишись на нас в Google НовостяхПодпишитесь в Google News

Leave a comment

Your email address will not be published.


*